Beste keukendeal is een jong en dynamisch bedrijf die de keukenmarkt op een nieuwe manier benaderd. Wij bezoeken de klant gewoon thuis. Thuis aan de keukentafel bespreken we de wensen van de klant. Deze vertalen we in een ontwerp die we ter plaatse samen met de klant maken. Als het ontwerp klaar is, maken we hier een 3d fotorealistische tekening van. Hierdoor kan de klant precies zien hoe de keuken eruit komt te zien. Als klap op de vuurpijl hangen we aan deze  droomkeuken ook nog een droomprijs.

Das pas een beste keukendeal.

KENNISMAKING

Samen inventariseren we uw wensen en bekijken we diverse mogelijkheden en uitvoeringen. Op deze manier hebben we precies in kaart waar de keuken aan moet voldoen en hoe deze eruit moet komen te zien. Vervolgens kunnen we de scherpste offertes aan u voorleggen.

OFFERTES VERGELIJKEN

Wij werken met eerlijke en nettoprijzen. Hierdoor blijft alles transparant en weet u precies waar u aan toe bent. Iedereen krijgt bij ons dezelfde korting en hier hoeft u niets voor te doen.

Eerlijker en makkelijker kan het niet.

UITVOERING

Voor de montage van de keukens hebben wij een aantal topmonteurs om ons heen verzameld. Hierdoor zorgen wij ervoor dat de kwaliteit van de keuken gewaarborgd blijft. Wij kunnen u hierin volledig ontzorgen. Voor verbouwingen in uw keukenruimte en het leggen en verleggen van leidingen, zijn wij een nauwe samenwerking aangegaan met Timmer en klusbedrijf Siebe Bos.

Beste Keukendeal ontzorgt u volledig en levert de keuken altijd kookklaar op.

Naast het leveren van de mooiste keukens in Friesland, Groningen en Drente, zijn we ook gespecialiseerd in het renoveren van bestaande keukens.

Laat de folie van uw keuken los, of wilt u gewoon een nieuw uiterlijk van uw keuken, wij kunnen nieuwe deuren op maat leveren. Ook nieuwe werkbladen of apparaten behoren tot de mogelijkheden. Vaak binnen 1 dag een nieuw uiterlijk van uw bestaande keuken.

Ook hierin kunnen wij u volledig ontzorgen.