EEN UNIEK CONCEPT

Anthonie Wijnen combineert de uitgebreide vakkennis met de scherpste leveranciers, hierdoor krijgt u het beste advies tegen de laagste prijs!

Met jarenlange ervaring in de keukenbranche, kan Anthonie Wijnen u als tussenpersoon tot 30% kosten besparen.

Mijn naam is Anthonie Wijnen. Ik ben al ruim 25 jaar actief in de keukenbranche. Ooit begonnen met het op maat maken van werkbladen, later als zelfstandig monteur voor de grote bedrijven vele keukens mogen monteren en tenslotte als verkoopadviseur en vestigingsmanager vele keukens ontworpen en mogen leveren. Doordat ik nu bij de klanten thuis kom, kan ik de klanten op een juiste manier adviseren.

“Een eerlijk en juist advies” voor minder doe ik het niet.

ONZE RICHTPRIJZEN

Uiteraard is de prijs geheel afhankelijk van de specifieke wensen. Maar onderstaand heeft u een aantal goede richtprijzen.

KEUKEN AANBIEDING 1

Deze strakke moderne keuken is leverbaar in 28 kleuren. Het werkblad is van luxe natuursteen, waarbij u de keuze heeft uit 8 kleuren. Verder is deze keuken voorzien van een volledige set apparaten.

A+ klasse Vaatwasmachine
A+ klasse Koelkast
Gaskookplaat
Moderne RVS afzuigschouw
Oven-magnetron

€3995

KEUKEN AANBIEDING 2

Deze keuken is leverbaar in 28 kleuren. Het werkblad bestaat uit natuursteen, waarbij u de keuze heeft uit 8 kleuren. Verder is deze keuken voorzien van een volledige set apparaten bestaande uit: 

A+ klasse Vaatwasmachine
A+ Klasse koelkast
Oven-magnetron
Gaskookplaat
RVS eiland afzuigkap

€5995

KEUKEN AANBIEDING 3

Bij deze aanbieding heeft u de keuze uit een verschillende aantal fronten om uw eigen sfeer te creëren. Voor het werkblad heeft u de keuze uit 8 kleuren natuursteen. Verder is deze keuken voorzien van een volledige set apparaten bestaande uit:

Klassieke schouw met inbouwunit
Gaskookplaat
A+klasse Vaatwasmachine
A+ klasse Koelvriescombinatie
Multifunctionele oven

€6750